Mercat de Nadal ‘Dona Kolors’

Mercat de Nadal ‘Dona Kolors’
Barcelona
Dijous, 13/12/2018 fins Divendres, 14/12/2018

S’hi trobaran complements exclusius fabricats per a aquestes festes, productes de temporada, i accessoris d'estil africà per a la llar.

El proper dijous 13 de desembre d'11.00 a 19.30 hores i el divendres 14 d'11.00 a 18.00 hores, tindrà lloc el Mercat de Nadal de ‘Dona Kolors’ al carrer de l’Om, 5 de la ciutat de Barcelona. S’hi trobaran complements exclusius fabricats per a aquestes festes, productes de temporada, i accessoris d'estil africà per a la llar. Aquest projecte, que neix d’El lloc de la Dona, permet que dones en situació d'exclusió social tinguin una oportunitat de canvi.

A més de la pròpia marca de complements, ‘Dona Kolors’ compta amb dues línies de negoci més. D'una banda, es troba el taller confecciona per a altres marques que volen donar als seus productes el valor afegit que aporta la solidaritat i la sostenibilitat. Per una altra, es dissenyen i produeixen peces de marca blanca, és a dir, productes personalitzats per a regals d'empresa, noces, congressos o qualsevol tipus esdeveniment que vulgui contribuir a la integració social d'aquestes dones.

Data: 

Dijous 13 des

Hora: 

11:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@llocdeladona.org
Organitzador: 
Lloc de la Dona