Mercat Solidari de Dona Kolors

 Font:
Barcelona
Dijous, 30/06/2016

L'entitat organitza un nou mercat d'estiu on posarà a l'abast les darreres novetats de moda i llar, i oferirà promocions i descomptes.

Torna una nova edició del Mercat d’Estiu Solidari de Dona Kolors. Durant tot el dia es podran veure i comprar els complements amb més color per aquest estiu. A més, es podran descobrir les darreres novetats en productes, així com gaudir de grans descomptes i zona outlet.

Dona Kolors és una marca social que ofereix complements de moda i de llar, artesanals i únics, elaborats a mà per dones en situació d’exclusió social. Tots els productes estan dissenyats i produïts a Barcelona, essent cada línia una producció limitada que no es repeteix.

El benefici de totes les vendes dels productes va destinat a la formació i la inserció sociolaboral de les cosidores, que són dones en risc d’exclusió social. Les cosidores han estat educades pel programa de formació en costura, que es porta com associació Enfilant l’Agulla en col·laboració amb el centre el ‘Lloc de la Dona’ de les Germanes Oblates.

I si no pots venir al Mercat, pots trobar els productes de Dona Kolors els 365 dies de l’any a El Mercat Social, la plataforma en línia de difusió i venda productes i serveis d’entitats socials de Voluntaris.cat.

Data: 

Dijous 30 juny

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@donakolors.cat
Organitzador: 
Dona Kolors