Mercat Solidari de Nadal a Dona Kolors

Mercat Solidari de Nadal a Dona Kolors
Barcelona
Dijous, 17/12/2015

Es poden comprar comprar regals solidaris per a tothom amb grans descomptes i contribuir als projectes solidaris de l'entitat.

Dona Kolors organitza un any més el Mercat Solidari de Nadal a El Lloc de la Dona, on es podran adquirir els complements de moda i de la llar, únics i fets a mà per dones en situació de risc social.

L'acte està obert a tots els públics. Així, l'entitat us anima a visitar-la, passar una bona estona, i poder veure i comprar els seus productes artesanals i únics, amb un 20 % de descompte. A més, podreu gaudir de productes i descomptes exclusius.

Els complements de moda i llar de Dona Kolors estan fets a mà per dones en risc d’exclusió social a Barcelona. El benefici de les vendes dels productes va destinat a la formació i auto-ocupació de les dones. Dona Kolors és un projecte social que consisteix en formació intensiva en temes de costura i auto-ocupació. A més a més, disposen d'un taller de producció propi on donen una via d’inserció laboral confeccionant tant productes de la seva pròpia marca social de complements de moda i llar com peces per altres marques.

Data: 

Dijous 17 des

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@donakolors.cat
Organitzador: 
Dona Kolors