Més de 700 participants en la HackUPC

Fotografia d'un hackató. Fotografia de Max Morse. Llicència d'ús CC BY 2.0
Barcelona
Divendres, 11/10/2019 fins Diumenge, 13/10/2019

En aquesta trobada s’hi reuniran persones de la comunitat educativa que tinguin interès en el funcionament de diverses tecnologies. A la trobada hi hauran diversos tallers i xerrades.

Aquest cap de setmana se celebrarà la sisena edició de la HackUPC. Aquesta trobada reunirà més de 700 persones de la comunitat universitària que senten curiositat pel funcionament de la tecnologia. La trobada començarà el divendres 11 d’octubre a les 19.00 h i acabarà el diumenge 13 d’octubre a les 17.00 h. A la trobada hi podran participar també estudiants i estudiantes d’institut, que tinguin com a mínim 14 anys i que portin un permís firmat pel pare, mare, tutor o tutora.

La HackUPC se celebrarà al Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya, concretament als edificis A3, A4, A5 i A6. A la trobada els participants podran conèixer diferents tecnologies com: web, aplicacions mòbil, maquinari, jocs d’ordinador i connectors API. Totes les tecnologies seran benvingudes i seran analitzades segons el grau de dificultat.

La idea és funcionar sota equips de 4 persones. En el cas que hi hagi estudiants o estudiantes que no tinguin equip, l’organització se n’ocuparà de buscar-li equip. Per apuntar-se a la HackUPC cal registrar-se mitjançant aquest formulari.

Data: 

Divendres 11 oct

Hora: 

19:00

Correu electrònic Organitzador: 
contact@hackersatupc.org
Organitzador: 
Universitat Politècnica de Catalunya