Concentració de rebuig a Canet pels darrers actes racistes a la ciutat

 Font:
Canet de Mar
Dilluns, 18/03/2019

Dilluns 18 de març s'ha convocat una concentració de rebuig per denunciar els atacs xenòfobs i racistes contra menes acollits a Canet.

Un grup de ciutadanes i ciutadans de Canet han organitzat aquesta concentració per tal de denunciar els fets del passat 28 de febrer així com l'atac xenòfob que va tenir lloc al centre Xatrac. S'hi han adherit més d'una cinquantena d'entitats catalanes i entitats culturals i esportives de la ciutat, que donen suport a la concentració. Han redactat un manifest que es llegirà durant l'acte i que vol donar visibilitat a la diversitat cultural que hi ha a Canet i també condemnar les actituds racistes que s'han viscut els darrers dies tant a Canet com Castelldefels. Volen posar en relleu que no es poden tolerar aquests tipus d'actituds i actuacions perquè Canet sempre ha estat un poble acollidor i volen que continuï essent així.

A més d'aquesta concentració a Canet estan preparant una festa de benvinguda per aquests joves. Durant l'acte hi haurà actuacions musicals. La concentració tindrà lloc a les 20h davant la Biblioteca.

Les entitats participants són Òmnium Cultural, CDR, ANC, DK360, Fent República, La Forja, Àgora Canet, Mandràgora, GEA XXI, Mares Malabaristes, Cooperativa de consum La Maduixa, SEPC Sunsi Mora, ACPO, Club Mar i Vent Canet, Ara Canet, Associació Cultural Soroll.Som, Club Tennis Taula Canet, Club de Scrabble en Català Canet de Mar, Plataforma per la Llengua Canet de Mar, La Faba, Lactamar, AMPA Sunsi Mora, Montoya, Colla de Diables de Canet de Mar, Club Bàsquet Canet, Grup Excursionista de Canet de Mar, Els Amics de la Sardana, Perkutes de Canet, Colla de Reis de Canet, AMPA Escola Bressol El Palauet, Futbol Sala Canet, Club Atletisme Canet, Xarxa de Suport Solidari, Canet Pro Música, Ràdio Canet, Geganters de Canet, Club Billar Canet, Club Vòlei Canet, Comediants, El Centru, AMPA de l'escola Misericòrdia, AMPA Escola El Turó del Drac, De Debò De Debò Teatre, Colla Gegantera del Turó del Drac, Les Agradecidas, Grup Tasta Contes, AMPA Institut Lluís Domènec i Montaner, l’Associació catalana de teràpia amb gossos Itacan, l'Associació de Dones Sàlvia, la Comunitat Musulmana de Canet de Mar, Fot-li Castanya! i el Club Tenis Canet 1971.

Data: 

Dilluns 18 març

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Ciutadania de Canet
Correu electrònic de l'organitzador: 
maresme@omnium.cat