‘Mesures Alternatives a la Sanció per a Joves Menors’

 Font:
Girona
Divendres, 09/03/2018

La jornada permetrà conèixer les mesures alternatives que es poden prendre davant del consum de tòxics i actes incívics de joves menors a l'espai públic.

VINCLE, a través del Servei de Prevenció i Mediació de Conflictes del Consorci de Benestar del Gironès-Salt que gestiona l’entitat, organitza per al proper divendres 9 de març una jornada tècnica en mediació sota el títol ‘Mesures Alternatives a la Sanció per a Joves Menors’. Tindrà lloc a l’Hotel d’Entitats de Girona (C/ Rutlla, 20-22) de 10.00 a 13.00 hores.

L’objectiu és poder conèixer les mesures alternatives que es poden prendre, des d’una perspectiva de justícia restaurativa, davant del consum de tòxics i actes incívics per part de joves menors a l'espai públic. S’obrirà un debat sobre possibles alternatives a la simple sanció econòmica en joves menors i que aporten una acció educativa cap a nois/es i la possibilitat de donar veu a la víctima.

L’assistència a la jornada és gratuïta i caldrà enviar la inscripció a través d’un correu electrònic a l’adreça nborrell@vincle.org, indicant nom i cognoms, DNI i lloc de treball.

Programa

Data: 

Divendres 09 març

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@vincle.org
Organitzador: 
VINCLE