Millorem la participació en línia! - Càpsula formativa online

Banner informatiu de la sessió formativa. Fons blau i lletres blanques. Dilluns 28 de gener de 18.30 a 21h. Amb exemples de dinàmiques i aplicacions web diverses!
Dijous, 28/01/2021
(En línia)

Les mesures contra la covid-19 han fet reinventar les nostres trobades associatives però com podem millorar la participació d'aquestes?

Les mesures contra la covid-19 han fet reinventar les nostres trobades associatives i la impossibilitat de trobar-nos en persona ha fet sorgir les assemblees i reunions virtuals per poder seguir amb l’activitat de l’entitat. Aquestes, però, sovint dificulten sentir-nos connectades amb el grup i el projecte i van en detriment de la participació de les membres del col·lectiu.

En aquesta càpsula formativa reflexionarem sobre com s’ha transformat la participació a les nostres associacions i col·lectius i amb quines dificultats ens trobem actualment i com afrontar-les. Es facilitaran eines i recursos per afavorir la participació de les membres a l’entitat a partir de la posada en pràctica en primera persona.

Continguts de la formació

  • Abordatge dels impactes de la covid-19 a les entitats juvenils (projectes, grup humà, econòmiques…)
  • Assemblees i reunions online: reptes i oportunitats
  • Eines per afavorir la participació en línia
    • Dinàmiques adaptades al format online
    • Aplicacions online per dinamitzar les trobades online

Lloc

De manera online, a través de la plataforma Zoom. Un cop us hagueu inscrit us farem arribar l’enllaç a la formació per correu electrònic, uns dies abans de la mateixa.

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa: Millorem la participació en línia.

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic acompanyaments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22. Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.
Data: 

Dijous 28 gen

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona - CRAJ
Correu electrònic de l'organitzador: 
acompanyaments@crajbcn.cat