Mobile Social Congress

Mobile Social Congress
Barcelona
Dimarts, 28/02/2017 fins Dimecres, 01/03/2017

El 28 de febrer i l'1 de març arriba el Mobile Social Congress per donar una visió alternativa al Mobile World Congress sobre drets laborals, minerals de sang, obsolència programada entre d'altres aspectes relacionats amb la telefonia mòbil.

El Mobile Social Congress centra la seva activitat en la carrera per al desenvolupament tecnològic com a necessitat vital i els beneficis d'empreses d'un sector globalitzat. Aprofunditzarà en aspectes que obvia el MWC, com l'impacte social i ambiental d'aquesta indústria en relació a les cadenes de subministrament i el cicle de vida dels dispositius electrònics, explotació de recursos, conflictes armats, vulneració de drets humans i laborals, reciclatge de dispositius i com canalitzar la indústria electrònica cap a l'economia social, procedència dels telèfons mòbils.

També tractarà sobre alternatives al monopoli i privatització de l'actual indústria electrònica i quina producció alternativa hi ha per tal de produïr aparells electrònics en relació a sostenibilitat, llicències obertes i producció col·laborativa a través d'apps mòbils i programari lliure als ordinadors.

Més informació sobre el programa del Mobile Social Congress aquí.

Data: 

Dimarts 28 febr

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Setem Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
catalunya@setem.org