Mostra fotogràfica: "La vida i la salut als campaments de refugiats sahrauís"

Cartell de l'esdeveniment. Font: Medicus Mundi
Lleida
Dimecres, 11/01/2017 fins Dimarts, 31/01/2017

L’exposició mostra la situació a Tindouf, en un esdeveniment organitzat per Medicusmundi al Cafè del Teatre de Lleida.

MedicusMundi ha organitzat una mostra fotogràfica anomenada "Sahrauís, enmig del no -res", una història de supervivència que mostra la vida i la salut als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf al Cafè del Teatre de Lleida. Després de 40 anys d’exili forçat a la hamada algeriana, la zona més inhòspita del desert del Sàhara, el poble sahrauí ha estat capaç d’aixecar un Estat al qual només li falta recuperar el seu territori, el Sàhara Occidental.

L’organització internacional col·labora amb el poble sahrauí des de fa 20 anys, quan es va idear i crear un laboratori de producció de medicaments essencials als campaments de refugiats, per millorar la salut de la població i generar ocupació.

Precisament, a la mostra es podrà conèixer com és la vida als campaments de refugiats i saber quin és el sentiment d’un poble que està preparat per tornar a la seva terra. L’exposició es pot visitar fins el 31 de gener de 19 a 2h. Les fotografies són obra de Flaviano de Pablo, col·laborador habitual amb Medicusmundi. L’activitat és gratuïta i compta amb el suport de l’Ajuntament de Lleida.

Data: 

Dimecres 11 gen

Hora: 

19:00

Correu electrònic Organitzador: 
934 18 47 62
Organitzador: 
Medicus Mundi