Mou-te contra els caus fiscals: dia d’acció global contra els paradisos fiscals

L’objectiu és denunciar que la Comissió Europea està emprant criteris polítics per a exonerar de la seva llista de refugis fiscals països de la Unió Europea que funcionen com a tals. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimecres, 03/04/2019

El 3 d’abril, Plataforma per una Fiscalitat Justa organitza l’acte a Barcelona.

El proper dimecres 3 d’abril, Plataforma per una Fiscalitat Justa organitza la concentració ‘Mou-te contra els caus fiscals’.

L’acte tindrà lloc davant l’Oficina de representació de la Comissió Europea a les 18.30 h.

Coincidint amb el Dia d’Acció Global contra els Paradisos Fiscals, l’objectiu és denunciar que la Comissió Europea està emprant criteris polítics i no tècnics per a exonerar de la seva llista de refugis fiscals diversos països de la Unió Europea que funcionen com a tals.

La plataforma assenyala que els països empobrits o en vies de desenvolupament són els més castigats per l’existència d’aquests refugis fiscals.

Aquest refugis donen peu al frau, l’evasió i l’elusió fiscal, que alhora minimitzen els ingressos fiscals dels estats, necessaris per a l’educació, la sanitat, les pensions i prestacions públiques, els diversos serveis socials i la promoció a l’economia.

A través del Manifest, es demana que aquests països deixin el seu estatus d’honorabilitat i alhora exonerar altres territoris i estats molt agressius en matèria fiscal que no figuren en la llista de refugis fiscals.

La concentració pretén tallar Passeig de Gràcia i realitzar diferents activitats com una batucada, una perfomance i una festa antimàfia financera.

Per donar suport a la convocatòria i al manifest, pots comunicar-ho a través de l’adreça electrònica contacta@acordem.org.

Data: 

Dimecres 03 abr

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Plataforma per una Fiscalitat Justa
Correu electrònic de l'organitzador: 
contacta@acordem.org