‘Mou-te per la Salut Alta’, la I Cursa d’Orientació Solidària!

‘Mou-te per la Salut Alta’, la I Cursa d’Orientació Solidària!
Badalona
Diumenge, 18/11/2018

L’activitat tindrà lloc el diumenge 18 de novembre i, a més de de sensibilitzar la població i dinamitzar el barri, també té la finalitat de captar de fons.

La Fundació Salut Alta organitza conjuntament amb el Club d’Orientació Catalunya la I Cursa d’Orientació Solidària sota el lema ‘Mou-te per la Salut Alta!’ per descobrir el barri La Salut de Badalona. L’activitat tindrà lloc el diumenge 18 de novembre i, a més de de sensibilitzar la població i dinamitzar el barri, l’esdeveniment també té la finalitat de captar de fons. La cursa comptarà amb els premis i sorteig de productes i serveis que les empreses de la ciutat i rodalies oferiran a les persones participants.

D’aquesta manera es col·laborarà amb els projectes socioeducatius de l’entitat a través d’una activitat esportiva a contrarellotge i sense itinerari prefixat, en què cada participant ha de passar per uns controls assenyalats en un mapa en el menor temps possible. Es tracta d’una activitat que es pot prendre com un agradable passeig o una prova atlètica competitiva i, per tant, és una proposta oberta a tots els públics perquè tothom la gaudeixi segons li convingui.

Les inscripcions, amb un cost de 10 euros per participant, es podran fer fins el 7 de novembre i aquesta inclourà la samarreta de la cursa, l'assegurança i una bossa amb alguns obsequis. Al mateix temps, s’oferirà la possibilitat de fer aportacions extres per complementar la inscripció i col·laborar en els projectes de la Fundació.

Data: 

Diumenge 18 nov

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Fundació Salut Alta
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fundaciolasalutalta.org