Música i poesia contra la mercantilització de la natura

Tomás de los Santos i Gustavo Duch actuaran el 13 d'octubre al cicle Arrelarts, al Bosc de Turull (imatge: tomasdelossantos.cat)
Barcelona
Dijous, 13/10/2016

Gustavo Duch i Tomás de los Santos actuen el 13 d'octubre amb un espectacle de música i poesia contra la mercantilització de la natura, dintre del cicle Arrelarts, al Bosc de Turull de Barcelona

Un espectacle /sessió participativa de textos i música, amb Gustavo Duch i Tomàs de los Santos està programat pel 13 d'octubre dintre del cicle Arrelarts, promogut per la Societat Catalana d'Educació Ambiental a l'Aula Ambiental del Bosc de Turull. La sessió presentarà nous llenguatges per expressar una posició contra la mercantilització de la natura, com relats, versos, haikus, tweets i música.

Gustavo Duch té una llarga trajectòria en l'activisme ambiental, vinculat amb el moviment per la sobirania alimentària dels pobles. És autor de nombrosos textos i col·laborador habitual de premsa. És autor de contes, poesies o relats, que recull en llibre com Mucha Gente Pequeña o Secretos, en els que trasllada també històries per reflexionar sobre la globalització, l’agricultura, el medi ambient, el feminisme...

El músic valencià Tomàs de los Santos està fortament implicat en l'activisme dels drets col·lectius dels pobles indígenes d'Amèrica Llatina, del moviment antiglobalització, o de la Via Campesina, entre altres. Guanyador del IV Premi Miquel Martí i Pol al millor poema musicat en llengua catalana i del Premi Ovidi Montllor al Millor Disc de Cançó 2014 pel seu treball Dones i dons. Actualment està enllestint el seu pròxim treball Segona Mà.

Data: 

Dijous 13 oct

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Aula Ambiental Bosc de Turull
Correu electrònic de l'organitzador: 
aula@boscturull.cat