Naveguem entre fulls de càlcul, millorem la gestió econòmica a l’entitat!

Cartell de la formació: Gestió econòmica per a entitats
Barcelona
Dilluns, 15/10/2018 fins Dimecres, 17/10/2018

Cicle formatiu de dues sessions sobre la gestió econòmica a les entitats.

El cicle formatiu pretén introduir els conceptes més importants per a la gestió econòmica de l’entitat, un dels reptes amb el qual es troben diàriament les associacions juvenils i les persones que les formen. Com a associació, hem de poder calcular i ser conscients de quant, en termes econòmics, ens està costant mantenir l’associació activa: si perdem diners o no, quants diners costa cada activitat o si cal posar una quota i quina per tal de no tenir pèrdues.

Hem de saber estructurar l’economia de l’entitat per planificar-ne les accions de la manera més realista i ajustada al moment que viu l’entitat i ens ha de servir d’eina d’avaluació per millorar en els aspectes que s’hagin desviat de la planificació econòmica.

En aquesta formació doncs, ens centrarem en la gestió econòmica, entenent-la com l’eina que ens permetrà dur a terme la comptabilitat o el procés pel qual es registren els moviments econòmics d’una entitat. A més, ens endinsarem en fulls de càlcul per a fer més fàcil aquesta tasca.

La càpsula es distribuirà en dues sessions que tractaran la següent temàtica:

  • 1a sessió. Què és la gestió econòmica?
  • 2a sessió. Endinsem-nos sense por en els fulls de càlcul!

A través de dues sessions de dues hores, els pròxims dilluns 15 i dimecres 17 d’octubre de 18.30h a 20.30h oferirem aquesta formació a l’Espai Veïnal Calàbria (C/ de Calàbria, 66 / M: L1-Rocafort, L2-Sant Antoni o L3-Poble Sec).

Com sempre, la formació és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció al cicle ‘Naveguem entre fulls de càlcul, aprenem a millorar la gestió econòmica a l’entitat’.

Data: 

Dilluns 15 oct

Hora: 

18:30

Correu electrònic Organitzador: 
comunicacio@crajbcn.cat
Organitzador: 
Craj