Neteja Popular en la serra de Galliners

Jornada de voluntariat ambiental a la Serra de Galliners amb Depana i Sant Quirze del Vallès Natura
Sant Quirze del Vallès
Diumenge, 26/11/2017

Les associacions ambientals Depana i Sant Quirze del Vallès natura organitzen una jornada de voluntariat ambiental a la Serra de Galliners diumenge 26 de novembre.

Des de fa uns anys és realitza una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.
L'Associació Sant Quirze del Vallès Natura i Depana organitzem una jornada per conscienciar sobre l'abandó de residus en els espais naturals.
Aquestes jornades populars és porten a terme a nivell Europeu en el mes de maig. Tanmateix, aquesta activitat a Sant Quirze del Vallès es realitza en el mes de novembre per no destorbar la fauna de la Serra en plena època de nidificació i cria.
Per participar és aconsellable fer reserva escrivint a sqvnatura@telefonica.net, per facilitar el càlcul i la planificació de la infraestructura necessària per a la Jornada: nº de guants, punts de recollida, … i el dinar per a tots els participants!!!


Cloenda amb aperitiu musical, danses populars i photocall de record.

Data: 

Diumenge 26 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Sant Quirze del Vallès Natura
Correu electrònic de l'organitzador: 
sqvnatura@telefonica.net