'Neu', una obra de teatre on l'autisme és protagonista

Cartell de l'obra 'Neu' (Lluïsos de Gràcia)
Barcelona
Divendres, 18/01/2019 fins Diumenge, 20/01/2019

Dues germanes, l'una autista, es retroben a la mort de la seva mare i, amb l'ajut d'una tercera persona, emprendran juntes un recorregut per la vida de comprensió i respecte mutu.

Lluïsos de Gràcia ha programat l'obra de teatre 'Neu', una història de dues germanes que es retroben a la mort de la seva mare, de les quals una pateix autisme. Les diferències del passat entre elles es posaran en evidència. Una tercera dona apareixerà per fer de pont entre aquestes dues maneres de viure i entendre la vida, que farà reflexionar el públic.

L'obra està programada en tres sessions úniques els dies divendres 18 de gener (21h), dissabte 19 de gener (21h) i diumenge 20 de gener (19h), a Lluïsos Teatre.

Precisament per motivar aquesta reflexió, després de veure l'obra, l'organització ha preparat per a les funcions de dissabte 19 i diumenge 20, un col·loqui amb personal expert en autisme, i els integrants de l'obra de teatre, que explicaran el procés de creació i interpretació de 'Neu'. En concret, hom podrà gaudir de la presència de:

Dissabte: Jose Llorca (lleure i vida independent) i Vicente Vinseiro (Educafriends); ambdós de la Fundació Friends i per part de la companyia: Isabelle Pasa (actriu i productora), Raquel Fresno (actriu) i Maria Colom (actriu)
Diumenge: Ihsane Bouras (Proyecte Prelaboral) i per Susana (comunicació i Laboral); ambdós de la Fundació Friends i per part de la companyia: Isabelle Pasa (actriu i productora), Raquel Fresno (actriu), Maria Colom (actriu) i Bernat Muñoz (guionista i director).

Data: 

Divendres 18 gen

Hora: 

21:00

Organitzador: 
Lluïsos de Gràcia
Correu electrònic de l'organitzador: 
teatre@lluisosdegracia.cat