Nits d'estiu a Montblanc!

Cartell Nits d'estiu a Montblanc
Montblanc,
Dijous, 28/07/2016 fins Dijous, 18/08/2016

Gaudiu de la fresca nocturna d'estiu amb espectacles culturals.

Les activitats musicals, poètiques, teatrals i màgiques de les Nits d'Estiu de Montblanc es desenvoluparan els dies 28 de juliol i el 4, 11, 14, i 18 d’agost a les 10 del vespre a diferents indrets d'aquesta població.

S'iniciaran el dijous 28 de juliol amb música a càrrec del grup hongarès HolddalaNap Zenekar que presentarà el seu darrer treball al Claustre de Sant Francesc (Antiga Església de Sant Francesc s/n).

El dijous 4, serà el torn del teatre, programat al Centre Parroquial, amb l'obra "Sexes" de la companyia Teatràvid amb un preu d'entrada anticipada de 5€ i 10€ a taquilla.

L'11 d'agost, el Claustre de Sant Francesc s'omplirà de poesia, glosa, vi i estrelles gràcies a Alexandre Bonanit, (activitat adreçada a majors de 16 anys amb places limitades i inscripció prèvia al correu joventut@montblanc.cat).

Les darreres nits seran, diumenge 14 d’agost amb una vetllada de jazz organitzada per l’Associació Juvenil Barjaula al claustre de sant Francesc a partir de les 7 tarda i dijous 18 d’agost a les 22h al Teatre de Casal Montblanquí (carrer Muralla de Santa Tecla, 16), tindrà lloc una nit màgica, a càrrec del Mag Marcel.

Data: 

Dijous 28 jul

Hora: 

22:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@montblanc.cat
Organitzador: 
Ajuntament de Montblanc,