Nou cens de persones sense llar a Lleida

Nou cens de persones sense llar a Lleida
Lleida
Dimecres, 24/10/2018

Serà el tercer en 10 anys i el faran possible persones voluntàries, entitats col·laboradores del projecte i personal tècnic de l’ajuntament.

A la ciutat de Lleida es durà a terme un nou recompte de persones sense llar el proper 24 d’octubre. Serà el tercer, després dels realitzats els anys 2008 i 2016, i vol servir per saber quantes persones dormen al carrer o en allotjaments d’atenció a les persones sense llar durant una nit. El recompte el faran possible uns 41 equipsformats per 4 o 5 voluntaris/àries, que poden inscriure’s a través d’aquest espai web, juntament amb persones que formen part de les entitats col·laboradores i personal tècnic de l'àrea municipal d'inclusió.

Aquest recompte pretén sensibilitzar a la ciutadania i aconseguir la seva mobilització des del voluntariat per col·laborar en aquest projecte. Per fer-lo s'utilitzarà, un any més, una graella en forma d’enquesta d'observació que aportarà dades bàsiques del nombre de persones que dormen al carrer. Entre altres, s’hi informarà del gènere i la ubicació, l'edat aproximada, l'origen, els llocs concrets on dormen. A més, dies abans es duran a terme entrevistes a aquelles persones que hi accedeixin, per tal de disposar d'una informació més qualitativa.

Data: 

Dimecres 24 oct

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Xarxa d'entitats socials d'atenció a les necessitats bàsiques
Correu electrònic de l'organitzador: 
serveispersonals@paeria.cat