Nova conferència a la UVIC sobre desenvolupament sostenible a càrrec de Sergi Ponsà

Cartell del cicle de conferències
Vic
Dijous, 17/11/2016

L'ambientòleg Sergi Ponsà, oferirà la conferència"De residu a recurs: com desenvolupar societats i sistemes productius sostenibles i competitius basats en estratègies ambientals", el pròxim 17 de novembre al Temple Romà de Vic.

Cada vegada més, governs i societats miren cap a un futur sostenible. El creixement continu i el malbaratament de recursos no són rendibles ni sostenibles a llarg termini i, per això, temes com el reaprofitament i la reducció de residus són de plena vigència. En aquesta línia, Sergi Ponsà oferirà una conferència titulada "De residu a recurs: com desenvolupar societats i sistemes productius sostenibles i competitius basats en estratègies ambientals", el pròxim 17 de novembre a les 19.30 h, on explicarà alternatives viables a desenvolupar.

Ponsà és doctor en Ciències Ambientals, Enginyer Químic Superior i Màster en Tecnologia Ambiental, per la UAB. Treballa com a director del Centre de Recerca i Transferència de Coneixement (CERT) SART-Medi Ambient, i la seva activitat se centra en l’àmbit de la recerca i la formació en els diversos camps de la gestió, el tractament i la valorització de residus (emissions gasoses, efluents líquids i residus sòlids) i avaluacions d’impactes ambientals.

Aquesta conferència s'emmarca en el cicle "Acadèmia i societat en el nou mil·lenni", organitzat pel Patronat d’Estudis Osonencs i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, va començar el passat mes d'octubre i acaba el pròxim febrer, inclou 8 conferències de personalitat diverses especialistes en àmbits diferents.

Data: 

Dijous 17 nov

Hora: 

19:30

Organitzador: 
Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya