Nova cultura i gestió sostenible de l’aigua

Aigua. Font: Guadalupe Cervilla (Flickr)
Dimarts, 25/09/2012 fins Diumenge, 25/11/2012

Eco-union desenvolupa aquesta formació on line on es donaran a conèixer els diferents aspectes que incideixen en una correcta gestió integrada.

Actualment, la majoria dels problemes relatius a l'aigua, com el seu esgotament, mal ús o contaminació, són reconeguts per gran part de les persones. Assumptes com l'escalfament global, la destrucció de la capa d'ozó o l'escassetat d'aigua són temàtiques del dia a dia en gairebé tots els mitjans de comunicació. No obstant això, les eines i bones pràctiques per al control i gestió no són igualment difosos, o almenys no s'ajusten a les imminents necessitats del planeta que requereixen de manera urgent la posada en marxa de mètodes correctius, eficients i duradors.

Continguts: a través d'aquest curs, es repassen i es donen a conèixer els diferents aspectes i ciències que influeixen en la temàtica de l'aigua per arribar finalment a visualitzar de manera senzilla i pràctica els passos que comporta una correcta gestió integrada. Es tracta d'una formació online.

Destinataris: aquest curs està especialment dirigit a estudiants, tècnics municipals, enginyers, professors, educadors, tècnics de qualitat ambiental i, en general, a qualsevol ciutadà interessat en la conservació i gestió dels recursos hídrics i en la promoció d'una nova cultura de l'aigua.

Durada: 50h.

Dossier de la formació: disponible en aquest enllaç.

Data: 

Dimarts 25 set

Hora: 

13:15

Correu electrònic de l'organitzador: 
info@eco-union.org