Nova edició del Women in Mobile

Nova edició del Women in Mobile
Barcelona
Dimarts, 28/02/2017

Aquesta nova edició del Women in Mobile tindrà com a eix central la experiència de les persones usuàries en les aplicacions per dispositius. Totes les ponents són dones del sector tecnològic.

El proper dimarts 28 de febrer, de les 19:30 fins les 23:00, al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, la Bonne, es celebrarà una nova edició del Women in Mobile, la comunitat de dones que treballen a la indústria de les tecnologies mòbils. Aquesta nova edició té l'enfoc del disseny d'experiències de les persones usuàries en les aplicacions per dispositius.

Les ponents d'aquesta edició són les següents:

 • Lea Schönfelder: dissenyadora de videojocs a l'empresa Ustwo Games. Ha treballat a l'empresa Flaregames i també ha treballat independentment com dissenyadora de videojocs. A Ustwo Games, la Lea ha dissenyat experiències de persones usuàries molt interessants.
 • Ayelet Batist: directora creativa i consultora de disseny d'experiències de persones usuàries. Ha treballat a Lightricks. També ha ajudat a diferents entitats, associacions i ONGs a dissenyar la seva presència digital.
 • Heidi Tarkpea: investigadora en disseny d'experiències a Lovoo. Màster en Comunicació Media a la Universitat de Chemnitz. Ha treballat com a Influencer Marketing Manager, abans de crear el departament on està treballant actualment.
 • Elise West: directora en experiències de persones usuàries. La seva passió és construir projectes digitals que siguin fàcils d'utilitzar per les persones usuàries. Actualment té una agència de disseny d'experiències de persones usuàries i ha treballat per Phillip Morris, Heathrow Airport, Al Jazeera o O2.
 • Marieke Flament: directora de Europe for Circle, una empresa del sector financer. Té més de 10 anys d'experiència en consum de tecnologia. Ha liderat diferents negocis a entre Europa i Asia.
 • Marta Ros: La Marta ha desenvolupat una aplicació anomenada B-wom, que ajuda a les dones a controlar la seva salut. La Marta s'ha encarregat de la recerca, del disseny d'experiència de persones usuàries i de provar com funciona aquest disseny.
 • Nuria Salarich: ha sigut testimoni de la evolució del sector multimèdia; de quan els jocs tenien format CD-ROM o DVD fins els jocs en dispositius mòbils. Ha tingut diferents càrrecs en diferents empreses fins arribar al disseny d'experiències de persones usuàries.

La programació del Women in Mobile serà la següent:

 • 19.30h – 19.45h Benvinguda a càrrec de les organitzadores.
 • 19.45h – 20.00h Presentació «What our players mean to us» a càrrec de Lea Schönfelder.
 • 20.05h – 20.15h Xerrada «Beautiful experiences» a càrrec de Ayelet Bastist.
 • 20.20h – 20.30h Xerrada «Understanding Love: UX Research ofr a Dating App» a càrrec de Heidi Tarkpea.
 • 20.30h – 21.00h Taula rodona. Amb la participació de Elise West, Marta Ros, Marieke Flament i Nuria Salarich.

Per assistir a la jornada cal registrar-se aquí.

Data: 

Dimarts 28 febr

Hora: 

19:30

Organitzador: 
Centre de Cultura de Dones Francesca Bonemaisson
Correu electrònic de l'organitzador: 
http://labonne.org/contacte/