“Noves aportacions en intervenció familiar amb progenitors separats en conflicte”

 DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials
Barcelona
Dijous, 24/05/2018

DIXIT acollirà una conferència sobre la intervenció familiar amb progenitors separats en conflicte.

Segons les darreres estadístiques, més de la meitat de les parelles que es divorcien tenen al menys un fill en comú. Malauradament, alguns d’aquests casos es converteixen en processos conflictius i això es tradueix en un gran nombre de progenitors que requereixen de l’ajuda dels serveis públics per a afrontar les responsabilitats relacionades amb la criança dels fills. Aquests casos generen un malestar en les famílies i presenten un gran repte pels professionals implicats, ja siguin educadors socials, treballadors socials, mediadors, psicòlegs, etc.

El 24 de maig, DIXIT organitzarà la conferència “Noves aportacions en intervenció familiar amb progenitors separats en conflicte” en la qual es presentarà, des d’una perspectiva sistèmica, una actualització de la recerca en aquest àmbit, i en què es donarà èmfasi a les aportacions que ajuden a interpretar de manera holística el fenomen de les separacions conflictives. També es proposaran aplicacions pràctiques a tenir presents tan en l’àmbit de la intervenció com de la formació i supervisió de professionals.

L’acte anirà a càrrec de Cristina Günther, doctora en psicologia, terapeuta familiar, investigadora del Grup de Recerca de Parella i Família i membre del Servei d’Assessorament Metodològic de la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació i l’Esport de Blanquerna – Universitat Ramon Llull.

Data: 

Dijous 24 Maig

Hora: 

17:00

Organitzador: 
DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials
Correu electrònic de l'organitzador: 
dixit.tsf@gencat.cat