Oberta la participació al concurs d'imatges gràfiques per al Calendari de Celebracions del Raval 2021

Part del cartell del concurs d'imatges gràfiques per al Calendari de Celebracions del Raval 2021
Dimarts, 05/05/2020 fins Dissabte, 20/06/2020
(En línia)

Ja està oberta la participació a la sisena edició del concurs d'il·lustracions per vestir el Calendari de Celbracions del Raval de Barcelona per l'any 2021, que promou el Grup Interreligiós del Raval.

Un any més, el Grup Interreligió del Raval fa una crida a la participació comunitària per crear el Calendari de Celebracions del Raval per al 2021. El tema de les imatges serà la creativitat durant el confinament i es podran enviar fins al dia 20 de juny de 2020.

Es podran presentar a concurs treballs realitzats amb qualsevol tècnica artística en dues dimensions (dibuix, il·lustració, pintura, collage…), sempre i quan el treball pugui ser escanejable i convertible en imatge digital. Per assegurar la qualitat de la imatge impresa al calendari, la mida del treball original no podrà ser inferior a un full DIN A4.

La convocatòria per presentar treballs estarà oberta fins al 20 de juny de 2020. Les obres s'han d'enviar per correu electrònic a: mediacio@totraval.org, amb les dades de contacte, nom i edat.

Data: 

Dimarts 05 Maig

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
mediacio@totraval.org
Organitzador: 
Grup Interreligiós del Raval