Obertes les inscripcions al Campus Tecnològic TRIA d'aquest estiu

Obertes les inscripcions al Campus Tecnològic TRIA d'aquest estiu
Barcelona
Dijous, 16/04/2015 fins Dilluns, 27/04/2015

El Punt Òmnia TRIA ha obert la pre-inscripció per les formacions tecnològiques d'aquest estiu. Hi haurà una formació per crear videojocs i una altra formació de disseny gràfic.

El Punt Òmnia TRIA de la Fundació Comtal obrirà les pre-inscripcions el proper dijous setze d'abril, per les formacions tecnològiques del Camps Tecnològic TRIA d'aquest estiu. La preinscripció estarà oberta del setze d'abril fins el vint-i-set d'abril, amb el següent horari: dilluns i dijous, de les nou del matí fins la una del migdia. El dimecres, de les quatre de la tarda fins les set de la tarda.

Per aquest estiu hi hauran dos formacions:

  • Game Maker: formació per conèixer les nocions bàsiques per crear videojocs. Els alumnes crearan i dissenyaran les seves plantilles i els seus propis personatges.
  • Disseny Gràfic: curs per realitzar retocs fotogràfics bàsics i conèixer les eines bàsiques del programa Photoshop. Amb aquest curs, els alumnes coneixeran com crear les seves pròpies imatges.

Les formacions es faran al Punt Òmnia TRIA de la Fundació Comtal, al carrer del forn de la fonda, número 5 de Barcelona, del vint-i-nou de juny fins el deu de juliol, de dos quarts de deu del matí fins a dos quarts de dos de la tarda.

Per a més informació: Punt Òmnia TRIA

Data: 

Dijous 16 abr

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
comtal@comtal.org
Organitzador: 
Fundació Comtal