Obertes les inscripcions a la IV Jornada Implementar la RSE

 Font:
Barcelona
Dimecres, 24/10/2018

L’empresa d’economia social Apunts i la Universitat Abat Oliba CEU organitzen el proper 24 d’octubre la IV edició de la Jornada Implementar la RSE, que enguany porta per títol ‘Els beneficis de la LISMI més enllà de complir amb una obligació’.

Enguany es focalitza la trobada en la necessitat d’abandonar la mediocritat empresarial per esdevenir organitzacions autèntiques on s'utilitzi la relació i inclusió laboral de persones amb discapacitat i risc d’exclusió social com a palanca de canvi, i així no estar aïllades de la societat en la qual vivim, i que això ens permeti créixer en talent i innovació.

Per això, prenent com a eix vertebrador la Llei d’Integració Social de la persona Minusvàlida (LISMI), s'analitzarà els beneficis que pot aportar a les empreses per transformar-les en autèntiques, més enllà del compliment d’una pura obligació administrativa. El valor que podem crear de forma interna a la nostra cultura corporativa, i de forma externa, cap als nostres clients i diferents grups d’interès amb els quals interactuem diàriament. Un valor que combina els resultats econòmics amb aspectes socials tangibles, rellevants i incorporats a la dinàmica del negoci.

La conferència inaugural anirà a càrrec de Xavier Marcet, president de la consultoria en innovació estratègica Lead To Change, que parlarà de la 'Responsabilitat Social a l’era de la Intel·ligència Artificial'.

A continuació hi haurà la taula rodona 'Experiències enriquidores desenvolupant la LISMI', moderada pel director de Comunicació Responsable de Corresponsables, Ricardo Martín, i on participaran Auchan Retail España i Dentaid. També comptarem amb un taller sobre la LISMI a càrrec d'Iñaki Zallo, cap de servei d’Orientació Laboral de la Direcció General de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball.

Per acabar la jornada es farà entrega dels IV Reconeixements Win-Win, que consten de tres categories: Promoció de la Diversitat, Innovació Social i Valors Socials, a cadascuna de les quals s’atorgarà un guardó i una menció especial. El jurat dels reconeixements està format per l'alumnat del Màster en Gestió i Comunicació de l'Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU, on es promou l’economia social i la responsabilitat social empresarial.

A través d'aquest enllaç podràs inscriure't com a assistent a la jornada.

Data: 

Dimecres 24 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Apunts i Universitat Abat Oliba CEU