Obra de teatre inclusiu 'Per què no jo?'

Obra de teatre inclusiu 'Per què no jo?' a Barcelona
Barcelona
Dimecres, 20/12/2017

El Centre Sarrià, a través del programa El Triangle Inclusiu del barri, representarà una obra de teatre inclusiu on col·laboren usuaris del centre d'Acollida Assís i de Sant Joan de Déu Serveis Socials.

El grup de teatre social ‘El Triangle Inclusiu’ presenta la peça de teatre fòrum: 'Per què no, jo?'. L’obra, una peça única i de creació pròpia, ha estat fruit de la col·laboració entre el projecte de Teatre Intergeneracional amb alumnes de 3r i 4t d’ESO de l'Escola Oak House i participants del centre d'Acollida Assís i del Centre Residencial d'Inclusió Hort de la Vila de Sant Joan de Déu Serveis Socials - Barcelona.

El programa del grup de teatre social ‘El Triangle Inclusiu’ està format per un grup d’alumnes de secundària que col·laboren amb entitats socials del barri de Sarrià que treballen per ajudar a persones en situació vulnerable participant en una activitat de teatre d’intervenció social per fomentar la reflexió, la motivació, la participació, l’esperit crític i la millora de les habilitats socials. A més, el seu aprenentatge es complementa amb el servei a la comunitat, interactuant tant en la representació com en el debat o intercanvi d’idees posterior amb les persones que formen part del grup.

L’espectacle és gratuït i no cal inscripció prèvia.

Data: 

Dimecres 20 des

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Centre de Sarrià