Obra de teatre L’apagada “Ni set, ni fred, ni foscor”

 Font:
Barcelona
Divendres, 30/11/2018

Enginyeria Sense Fronteres presenta l'obra de teatre L’apagada “Ni set, ni fred, ni foscor” on tracta des d'una perspectiva de gènere el problema de la pobresa energètica.

“Sempre havia pagat totes les factures de la llum i de l’aigua però tot va canviar quan em vaig quedar a l’atur…” Aquesta és la història de la Maria i de tantes altres dones que són el pilar de moltes famílies en situació de vulnerabilitat.

El pròxim divendres 30 de novembre s'estrena l’espectacle L’apagada “Ni set, ni fred, ni foscor” creat per Enginyeria Sense Fronteres juntament amb la companyia de teatre Xucrut Teatre i en col·laboració amb l’Aliança contra la Pobresa Energètica.

L’obra tracta, des d’una perspectiva ecofeminista, el fet que un 10% de la població catalana pateix pobresa energètica i com d’aquestes, les dones son les més perjudicades, tal i com Enginyeria Sense Fronteres ha anat recollint en els estudis ESFeres17: Desigualtat de gènere i pobresa energètica. Un factor de risc oblidat i en L’emergència habitacional i la pobresa energètica a Barcelona i els seus efectes en la salut des d’una perspectiva de gènere.

L’espectacle, creat a través de l’art i amb una metodologia innovadora, te una durada de 40 minuts aproximadament que donen pas a un debat/fórum obert amb el públic per tal de compartir i reflexionar sobre la temàtica.

Data: 

Divendres 30 nov

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Enginyeria Sense Fronteres
Correu electrònic de l'organitzador: 
contacta@esf-cat.org