Obra de teatre 'Les Kelly's Influencers'

Fragment del cartell oficial de 'Les Kelly's Influencers'. Font: Companyia Cocorocó
Divendres, 03/03/2023 fins Divendres, 24/03/2023

En el marc dels actes del Dia de la Dona, gràcies a la Gira 8M 2023, se celebra aquesta peça teatral humorística que posa el punt de mira en els drets de les dones.

Dues senyores grans que han treballat tota la seva vida com a persones de la neteja, i han viscut situacions d'injustícia i vulneració dels seus drets, són les protagonistes de 'Les Kelly’s Influencers', una obra de teatre en clau d'humor que pretén denunciar i reflexionar sobre el tracte cap a la dona. En el marc de la celebració del Dia de la Dona, aquesta peça teatral es podrà gaudir a diferents poblacions de Catalunya gràcies a la Gira 8M 2023.

Té el seu inici el divendres 3 de març, a les 19.30 h, a la sala Smartcentre del municipi montsianenc de Santa Bàrbara. El dissabte 4 de març, a les 19.30 h, arriba al Casal de l'Olivera de la població tarragonina de Guiamets. El diumenge 5 de març, els carrers de Capellades acolliran la representació de l'obra, a partir de les 13 h. El 8 de març 'Les Kelly’s Influencers' passarà per Manresa i, les últimes actuacions del mes són a Sant Vicenç de Montalt, el dissabte 11; al Pont d'Armentera, el dissabte 18, i a Bellvei, el divendres 24.

'Les Kelly’s Influencers' és una obra de la companyia Cocorocó.

Data: 

Divendres 03 març

Hora: 

19:30

Organitzador: 
Companyia Cocorocó
Correu electrònic de l'organitzador: 
aj.guiamets@altanet.org