Obra de teatre comunitari a Barcelona dins l'Arnau Itinerant

Imatge de la representació teatral
Barcelona
Dissabte, 15/12/2018 fins Diumenge, 16/12/2018

L'espectacle s'ha elaborat a partir de la participació de les veïnes i els veïns dels barris del Raval, Sant Antoni i Poblesec de Barcelona.

'Parrhesia, espectacle autocensurat' és una obra creada de manera col·lectiva que coordina la cooperativa Art&Coop i que compta amb la col·laboració d'Etcèteres.

L'espectacle proposa explorar els límits de la llibertat d’expressió i de la censura i és una de les tres obres que es fan en el marc del projecte Arnau Itinerant 2018, donant continuïtat a la seva programació mentre s'està recuperant.

L'obra compta amb la participació de 34 veïnes i veïns que actuen i han dissenyant l’espai escènic i el vestuari, amb l'acompanyament de 6 professionals de les arts i l’acció comunitària. En el procés de creació comunitària, que ha durat 7 mesos, s’ha comptat amb la implicació de 4 centres cívics i una escola.

La representació es farà el dissabte 15 de desembre a les 20.30 hores i el diumenge 16 de desembre a les 19 hores a la Sala MAC del Mercat de les Flors. Les entrades tenen un preu de 3 euros i es poden comprar per internet.

Abans de le representacions, el dissabte a partir de les 18 hores i el diumenge a partir de les 17 hores, es padrà gaudir també de l’exposició 'Xarlatanes' al Hall del Mercat de les Flors. Es tracta d'una mostra viva de l’arxiu de memòries de l’Arnau que dona a conèixer relats de l’antic teatre i del món del Paral·lel.

Data: 

Dissabte 15 des

Hora: 

20:30

Organitzador: 
Art&Coop
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@artandcoop.org