OncoBike 2019

Participants a l'Oncobike. Font: Oncolliga Girona
Sant Gregori 17150
Dissabte, 19/10/2019

La Vall de Llémena acollirà la quarta edició de cursa solidària contra el càncer en bicicleta. Enguany se celebrarà el 19 d’octubre de 2019.

L’OncoBike 2019, el repte esportiu per amants de la bicicleta i la muntanya, torna el 19 d’octubre amb una quarta edició carregada de solidaritat. Organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, el Club Ciclista Sant Gregori i Cingles de la Llémena, la prova constarà de dos itineraris de 200 i 100km. Sota el lema “En la lluita contra el càncer, cada pedalada compta”, el centre neuràlgic de la prova se situarà al municipi de Sant Gregori.

Els equips que participin a l’Oncobike hauran de fer un donatiu de 500 euros a la Fundació Oncolliga Girona. Els diners recaptats, com en l’edició anterior, es destinaran a finançar el nou servei d’Estètica Oncològica Integral que té com a finalitat prevenir i minimitzar els efectes secundaris que els tractaments oncològics tenen sobre la pell i les mucoses dels malalts.

Gràcies als donatius d’Oncobike, l’entitat té previst que en els pròxims mesos es puguin obrir més serveis a Blanes, Palamós, Figueres i Campdevànol. Les inscripcions estan obertes i es poden fer en el següent enllaç. També es pot col·laborar participant amb el Dorsal 0.

Data: 

Dissabte 19 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Oncolliga Girona
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@oncobike.cat