Pàdel contra la violència de gènere

El cartell del programa. Font: Ajuntament de Cabrera d'Anoia
Cabrera d'Anoia.
Diumenge, 18/06/2017

El veïnat i l’Ajuntament de Cabrera d’Anoia, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones (ICD) organitza una jornada d’esport i sensibilització contra les agressions masclistes.

Veïns i veïnes de Cabrera d’Anoia aficionats al pàdel han organitzat, amb la col·laboració de l’Ajuntament i de l’Institut Català de les Dones (ICD), una jornada contra la violència de gènere en el marc de la que anomenen la “Primera lliga de pàdel contra la violència de gènere” al municipi. El 18 de juny, de 10h a 17h, el municipi es bolcarà en la causa amb un programa d’activitats que atraurà tant petits/es com grans.

En el marc de la campanya “Estimar no fa mal” promoguda per la Generalitat, Cabrera visibilitzarà la importància de lluitar per a la igualtat de gènere i per, tal com diu el lema de la iniciativa, “viure l’amor lliure de violència”.

Inflables aquàtics, classes de ball i actuacions de màgia animaran la festa, amenitzada per DJ Santi Glen. També es comptarà amb una exhibició dels Falcons de Vallbona d’Anoia i, al migdia, es repartirà fideuà per a totes les persones assistents.

L’acte és gratuït i obert a tothom. Els i les jugadores de la lliga posaran a la venda samarretes i gorres amb missatges contraris a la violència de gènere.

Més informació:

  • Data: 18 de juny.
  • Hora: De 10h a 17h.
  • Lloc: Esports Bar (carrer Salou de l’urbanització Can Ros, Cabrera d’Anoia, Barcelona).
  • Organitza: Veïnat i Ajuntament de Cabrera d’Anoia.
  • Entrada: Gratuïta.
  • Contacte: 615 335 582.
Data: 

Diumenge 18 juny

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Veïnat i Ajuntament de Cabrera d’Anoia
Correu electrònic de l'organitzador: 
937749369