Palestina sota l’ocupació: agricultura en resistència

Camp de conreu a Palestina
Barcelona
Dijous, 10/05/2018

Xerrada-debat amb Palestinian Farmers Union per analitzar com l'ocupació israeliana afecta la vida del col·lectiu camperol a Palestina.

L’Associació Catalana per la Pau ha convidat l’organització Palestinian Farmers Union per parlar del context d’ocupació i assetjament en què viu i treballa el col·lectiu camperol a Palestina. El president de l’entitat, Rafat Khandaqji, i el director general, Abbas Milhem, participaran en una xerrada-debat que tindrà lloc el dijous 10 de maig a les 19 hores a la seu de Comissions Obreres (Via Laietana 16, Barcelona).

Palestinian Farmers Union és un grup d’associacions d’agricultors i agricultores palestins que des de 1993 treballa en la defensa dels seus drets i per contribuir al desenvolupament econòmic, polític, cultural i democràtic de l’Estat de Palestina. Actualment, integra 12 organitzacions a Cisjordània i la Franja de Gaza, és a dir, més de 5.800 persones associades.

Durant l’acte, que és d’entrada lliure, tindrà també lloc la presentació del reportatge audiovisual Crònica d’una brigada: La pagesia palestina sota l’ocupació, elaborat per la Brigada de Solidaritat a Palestina 2017. Un cop finalitzat, hi haurà aperitiu i begudes per a totes les persones assistents.

Data: 

Dijous 10 Maig

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Associació Catalana per la Pau
Correu electrònic de l'organitzador: 
mediterrania@acpau.org