Park(ing)Day 2019 Empuriabrava

 Font:
Empuriabrava
Divendres, 20/09/2019 fins Dissabte, 21/09/2019

El Park(ing)Day és un esdeveniment anual que té lloc a nivell mundial per reivindicar un model de ciutat centrat en les persones i en el medi ambient.

Es tracta d'una acció de ciutat performativa, educativa i reivindicativa, on diverses entitats, col·lectius i ciutadania en general, transformen de forma temporal places públiques d'aparcament en parcs, jardins i altres formes d'espai públic amb l'objectiu de reivindicar un model de ciutat centrat en les persones i en el medi ambient.

Aquesta iniciativa va sorgir a la ciutat de San Francisco l'any 2005, on el col·lectiu d'arquitectes Rebar va proposar una nova manera de mostrar i expressar aquesta reivindicació. Avui es fa a 200 ciutats d'arreu del món. Es pot trobar més informació de l'esdeveniment a escala internacional a www.parkingday.org i #parkingday

Aquest 2019 torna el Park(ing)Day, que enguany serà el divendres 20 de Setembre. Empuriabrava se suma per primer cop a aquest esdeveniment coincidint amb la setmana europea de la mobilitat sostenible.

L'Associació Canalitzem, durant els dies 20 i el 21 de setembre dinamitzarà dues zones concretes, on en lloc de cotxes aparcats hi trobaràs un espai de jocs per infants, un saló de casa per prendre el té, una sala de reunions, una botiga de roba gratis per sensibilitzar sobre el consum responsable, espais amb música al carrer, tallers de tota mena, col·lectius de ciclistes, i molt més... Tot en un clima festiu i reivindicatiu per un altre model de poble fet i pensat per i amb les persones.

Si la teva associació, col·lectiu o tu, voleu participar amb altres activitats, escriviu a: canalitzem@gmail.com

Data: 

Divendres 20 set

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Associació Canalitzem
Correu electrònic de l'organitzador: 
canalitzem@gmail.com