Participa en la creació de l'hort Eco-solidari de la UdG

Cartell de l'Hort Eco-Solidari de la UdG (Font: Oficina de Cooperació)
Girona
Dilluns, 02/12/2013 fins Divendres, 20/12/2013

De manera ecològica, sostenible i solidària, pots participar des del 2 al 20 de desembre en la creació d'un hort a la Universitat de Girona (UdG) per ajudar i col·laborar amb els usuaris del Centre d'Acolliment La Sopa.

L'Oficina de Cooperació per al Desenvolupament de la Universitat de Girona (UdG) al costat de l'Oficina Verda, impulsen aquest desembre la creació d'un hort eco-solidari.

La preparació i construcció de l'hort ecològic i sostenible començarà el dilluns 2 de desembre i hi ha previsió que finalitzti el 20 del mateix mes, després de 25 hores totals repartides entre els dilluns i els dimecres de 12.00 hores a 14.00 hores del migdia.

L'equip de voluntaris i voluntàries col·laboraran amb els usuaris del Centre d'Acollida La Sopa. El Centre La Sopa és una entitat de caràcter social i assistencial adreçada a la població "sense sostre" i per a persones amb mancances de recursos econòmics. Realitzen tasques i activitats, doncs, dirigides a prestar un servei d'acollida compaginada amb la reinserció i la promoció de l'autonomia, a més d'oferir servei de menjador i distribució d'aliments.

Així doncs, els usuaris de La Sopa, a més de poder participar també amb la creació de l'hort, seran els beneficiaris de tota la producció que se n'extregui.

L'activitat, que consistirà en un principi a retirar les pedres de la zona, condicionar el terreny, preparar la tanca i muntar el sistema de reg, s'organitzarà gràcies a les brigades d'estudiants voluntaris i voluntàries que vulguin involucrar-se en el projecte.

Per tal d'organitzar la tasca, és necessària una prèvia inscripció. Hi ha encara places lliures i hi ha temps d'inscriure-s'hi fins el mateix dilluns 2 de desembre. Hi ets a temps! Col·labora!

Data: 

Dilluns 02 des

Hora: 

12:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
cooperacio@udg.edu