Participa a la “Fàbrica de menjar solidari: un dia a l'òpera” de Ferran Adrià

Participa a la “Fàbrica de menjar solidari: un dia a l'òpera” de Ferran Adrià
Barcelona
Diumenge, 13/11/2016

El xef, acompanyat per Joan Roca, Christian Escribà i Carme Ruscalleda organitza la 4a edició de "la Fàbrica de menjar solidari" que donarà suport a infants, joves i famílies de barris vulnerables.

Ferran Adrià obrirà per quart any consecutiu les portes de la seva “Fàbrica de menjar solidari: un dia a l'òpera”. L’esdeveniment, que tindrà lloc al Gran Teatre del Liceu el 13 de novembre, pretén esdevenir una referència que uneix l'alta gastronomia, l’humor i la solidaritat, ja que els beneficis aniran destinats al Casal dels Infants. L’objectiu de l’acte és conscienciar a la ciutadania de la situació vulnerable que pateixen moltes famílies als barris de la ciutat.

Ferran Adrià estarà acompanyat per Carme Ruscalleda, Christian Escribà i Joan Roca i de l’humorista d’El Tricicle Joan Gràcia que s’encarregaran d’acostar els secrets de la gastronomia d’avantguarda a través de l’humor i l’entreteniment.

Al matí, Ferran Adrià presentarà la seva nova aventura amb Disney, Pixar, Marvel i Star Wars a la sala Foyer. Juntament amb el cuiner barceloní s’hi unirà el pastisser Christian Escribà, i junts oferiran al públic un suc “cold-pressed” solidari que els participants podran degustar en primícia. Per altra banda, a la tarda, Joan Roca i Carme Ruscalleda faran un showcooking a quatre mans per als més exigents. D’aquesta manera, al llarg del dia es podrà observar com es treballa a l’alta cuina i quins ingredients i fórmules han portat aquests professionals per ser considerats els millors del món.

A banda de les actuacions dels diferents xefs, la novetat d’enguany és la transformació del teatre en un circuit ple de sorpreses, on tothom qui hi participi viurà l’emoció de ser artista per un dia. Es farà un recorregut que començarà al hall del Liceu, continuarà pel balcó del Foyer, la platea, l’escenari, els camerinos, les bambolines del teatre i finalment l’escalinata principal del Liceu. Es tracta d’una ruta irrepetible on es podran veure tots els racons de l’emblemàtic teatre barceloní d’una forma especial i única.

Els assistents a l’acte poden comprar les seves entrades a través de les plataformes LetsBonus i Atrápalo. Allí, podran escollir entre quatre opcions que oscil·len entre els 20 i 40 euros. Les persones que adquireixin l’entrada per LetsBonus a més, podran escollir una opció exclusiva per 100 euros.

Data: 

Diumenge 13 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Ferran Adrià i el Casal dels Infants