Participació política privada i segura a través de les noves tecnologies

Plataforma Decidim.Barcelona
Barcelona
Divendres, 03/11/2017 fins Dissabte, 11/11/2017

El curs oferirà eines i metodologies per fomentar processos de participació política impulsats o facilitats per l'ús de les TIC. S'adreça a persones que es dediquin a la formació d'adults o que ajudin en processos de participació.

L'Ajuntament de Barcelona oferirà un curs per aprendre a ensenyar a altres persones o grups com dur a terme una participació política segura i privada a la plataforma Decidim.Barcelona. La formació porta per títol "Participació política privada i segura a través de les noves tecnologies" i es desenvoluparà del 3 a l'11 de novembre, al Casal de Barri Diagonal Mar (C/ Selva de Mar, 22-32). S'adreça especialment a persones que ja estan impartint tallers sobre tecnologies per a adults o que estiguin ajudant en processos de participació.

Concretament, els dies i horaris seran:

  • Divendres 3 de novembre, de 17.00 a 20.00 h.
  • Dissabte 4 de novembre, de 10.00 a 14.00 h.
  • Divendres 10 de novembre, de 17.00 a 20.00 h.
  • Dissabte 11 de novembre, de 17.00 a 20.00 h.

La inscripció es pot fer a través d'aquest formulari.

La seguretat i privacitat digitals i la participació política solen tractar-se en àmbits separats. En aquest taller s'impartiran nocions teòriques i pràctiques sobre eines i metodologies per fomentar processos de participació política impulsats o facilitats per l'ús de les Tecnologies d'Informació i Comunicació (TIC). Alhora es presentaran eines i pràctiques per protegir la privacitat i augmentar la seguretat digital, tant per a persones com per a col·lectius de la societat civil i els moviments socials. Les participants aprofundiran en les seves capacitats per compartir aquests coneixements amb altres persones o organitzacions.

Data: 

Divendres 03 nov

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
-