Participeu a la 9ª edició del concurs (RE)Imagina’t

Projecte (RE)Imagina't
Dilluns, 04/09/2017 fins Divendres, 10/11/2017

L’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació engega una nova edició del concurs (RE)Imagina’t de creacions audiovisuals no sexistes.

El concurs (RE)Imagina’t pretén impulsar la creació participativa dels nois i les noies d’entre 14 i 18 anys tot incentivant la seva implicació en la construcció de nous models comunicatius que encarin positivament la diferència sexual i la diversitat de les identitats de gènere.

Es tracta de la novena edició d’una iniciativa de l’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació, adreçada a grups joves de centres d’educació formal i d’entitats d’educació en el lleure dels municipis que formen part d’aquest Observatori.

Els grups participants poden optar a presentar la idea, el guió i storyboard d’una creació audiovisual (Modalitat A) i/o presentar una peça audiovisual (Modalitat B) que defensi un ús no sexista ni androcèntric dels mitjans audiovisuals i afavoreixi la diversitat en la representació de les identitats de gènere i LGTBI.

El certamen contempla 8 premis, dos per cada modalitat segons l’edat dels i les joves participants: un per a grups de nois i noies de 14, 15 i 16 anys, i un altra per a grups de nois i noies de 17 i 18 anys.

Per participar és imprescindible inscriure’s mitjançant el formulari en línia entre el 4 de setembre i l’10 de novembre de 2017. La inscripció és gratuïta.

Per a veure els requisits que les creacions audiovisuals han de complir vegeu el web.

Les creacions audiovisuals premiades es presentaran públicament en un acte de cloenda (data, hora i lloc a determinar).

Data: 

Dilluns 04 set

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació