‘A pas valent’, la Trobada de Monitors/es del MCECC

‘A pas valent’, la Trobada de Monitors/es del MCECC
Berga
Dissabte, 06/05/2017 fins Diumenge, 07/05/2017

Tindrà lloc el 6 i 7 de maig a Berga, on s’hi preveu la participació de 900 monitors i monitores del Moviment.

El 6 i 7 de maig tindrà lloc la Trobada General de Monitors/es del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) a Berga. Sota el lema “A pas valent”, s’espera la participació d’uns 900 monitors i monitores hi participin per viure un gran cap de setmana de germanor dedicat a buscar l’autenticitat de ser monitor/a.

La Trobada General de Monitors/es del MCECC, que se celebra cada dos anys, comptarà enguany amb destacades propostes, tant de la part formativa com de la lúdica a tots els participants. A més, descobriran la ciutat de Berga i els seus voltants, amb gimcanes, activitats, jocs i una Eucaristia amb elements sorpresa, com la visita al Santuari de Santa Maria de Queralt.

Diumenge tindrà lloc la part més formativa, amb diferents itineraris. D’una banda, uns 200 monitors i monitores participaran en dues conferències que duran per títol ‘El paper dels centres d’esplai en el treball comunitari’ i ‘L’autenticitat en el treball educatiu del monitor/a’. La resta de participants poden escollir entre 22 tallers temàtics: horts urbans, primers auxiliars, gestió emocional, esplai inclusiu, jocs de taula a l’esplai, la fe amb el més petits, entre molts d’altres.

Més informació

Data: 

Dissabte 06 Maig

Hora: 

10:30

Correu electrònic Organitzador: 
secretaria.mcecc@peretarres.org
Organitzador: 
Moviment de Centres d'Esplai Cristian