Periodisme digital: com parlar d’entitats a les xarxes socials

Cartell del curs 'Periodisme digital: com parlar d’entitats a les xarxes socials'
Dilluns, 24/09/2018 fins Diumenge, 07/10/2018
(En línia)

Com expliquem a Internet la nostra entitat? Les tècniques de periodisme digital ens poden ajudar a comunicar i difondre millor la missió, les activitats i les campanyes de la nostra entitat, donant-nos més visibilitat i reconeixement.

La cooperativa d'iniciativa social Colectic aposta per la comunicació social i el programari lliure i ofereix formació i acompanyament a altres organitzacions en aquests àmbits. Entre altres, organitza el curs 'Periodisme digital: com parlar d’entitats a les xarxes socials', que es desenvoluparà en línia del 24 de setembre al 7 d'octubre de 2018. Té un cost de cinc euros.

Mitjançant aquesta formació les persones participants podran:

  • adaptar el contingut publicat a les xarxes a les característiques particulars d'aquestes
  • adequar aquest específicament per tal d'assolir els objectius de la comunicació: arribar a les destinatàries.

El curs es dirigeix a persones membres, sòcies i voluntàries i altres persones vinculades amb el món associatiu a Catalunya. Concretament, a persones vinculades amb la comunicació de l'entitat. La inscripció ja és oberta.

És una formació reconeguda pel Pla de Formació de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya i s'impartirà a través de l'aula virtual d'aquest.

Programa

  • Tema 1: Identitat i reputació digitals. Com construir la identitat i la reputació digital, factors claus.
  • Tema 2: Xarxes socials diferents, maneres diferents. Criteris tècnics i recomanacions periodístiques per la creació de continguts adaptats per a diferents xarxes socials.
  • Tema 3: El contingut és el rei. Com construir missatges per a xarxes socials, analitzem exemples de continguts virals d’entitats.
  • Tema 4: Tipus de contingut, missatge, estructura. Dissenyem una campanya de comunicació per l’entitat amb xarxes socials, definim l’objectiu principal i planifiquem i preparem el missatge adaptat al públic destinatari.
Data: 

Dilluns 24 set

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Colectic
Correu electrònic de l'organitzador: 
hola@colectic.coop