Perspectives Urbanes Singulars. Paisatge i història dels Tres Turons

caminada barcelona
Barcelona
Dissabte, 25/07/2015

Un itinerari pels Tres Turons des dels quals interpretarem la ciutat als nostres peus...


BalmesBlancs i Androna Cultura ens proposen una passejada per la Barcelona més indòmita. Un itinerari pels Tres Turons des dels quals interpretarem la ciutat als nostres peus, entendrem la història d’un territori que ha vist com el creixement urbanístic ha anat engolint la muntanya i els torrents que l’envolten i gaudirem de ciutat i natura tot respirant l’últim aire que la metròpoli encara no ha fet seu.

Arrancant al Carmel i acabant a Vallcarca, creuarem carrers, horts, camins i corriols, i reviurem els darrers 100 anys d’història d’un paisatge escenari de la Guerra Civil i Focus del Barraquisme, i que avui afronta amb incertesa l’especulació que implica la pressió urbanística de la ciutat.

Si tens ganes de conèixer Barcelona des d’una singular perspectiva i gaudir-la com una experiència col·lectiva no et perdis la ruta més muntanyenca d’Androna Cultura, i, a la vegada, l’experiència més urbana de BalmesBlancs.

L'itinerari té una durada aproximada de 3 hores (pauses incloses) i una longitud de 4 km. amb un desnivell acumulat de 400 m. Es recomana portar calçat adequat per caminar per la muntanya i una ampolla d'aigua.

Més informació i reserves:
info@balmesblancs.com o trucant al 680 72 65 02 (Jordi)

Data: 

Dissabte 25 jul

Hora: 

17:00

Organitzador: 
BalmesBlancs
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@balmesblancs.com