Píndola Formativa: diferències entre fer teatre i fer cinema

Píndola Formativa: diferències entre fer teatre i fer cinema amb la Mireia Ros.
Dimarts, 30/06/2020
(En línia)

T’has preguntat com és el dia a dia d’una producció teatral o audiovisual? Què s’amaga entre les bambolines dels teatres i darrere de les càmeres de cinema?

La Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) i la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC) organitzen una nova píndola formativa que comptarà amb l’actriu, guionista i directora Mireia Ros per veure quines són les diferències entre fer teatre i fer cinema.

Durant la sessió, que estarà disponible a partir del 30 de juny al canal de YouTube de la FAC, Ros respondrà a partir de la seva pròpia experiència dubtes dels usuaris relacionats amb el món del teatre i del cinema. Les preguntes es poden enviar fins al 16 de juny, a través del formulari que trobareu en aquest enllaç.

La Mireia Ros té una llarga trajectòria en cinema, amb obres de culte com ‘Alícia a l’Espanya de les meravelles’. Més recentment, ha dirigit el documental ‘Barcelona, abans que el temps ho esborri’, guanyador del Premi Gaudí a la millor pel·lícula documental el 2012.

D’altra banda, en l’àmbit teatral ha treballat amb grans noms com Mario Gas, Gerome Savary, Esteve Polls, Jorge Lavelly o Núria Espert. Actualment, Ros és la protagonista de ‘La Ciutat Llunyana’, espectacle pendent d’estrenar després de fer tota la residència artística de la XTAC als Lluïsos d’Horta. L’actriu també està a l’espera de començar una gira per tots els ateneus amb aquest espectacle, inclòs a la programació coordinada de la XTAC.

Data: 

Dimarts 30 juny

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
ateneus@ateneus.cat
Organitzador: 
Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC)