Pineda de Mar es convertirà en un gran escenari de teatre aficionat

Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar (2014) Font:
Pineda de Mar
Divendres, 01/05/2015 fins Diumenge, 03/05/2015

Reconeixement a la interpretació teatral amateur de qualitat

Pineda de Mar (Maresme) acollirà una cinquantena d’espectacles a la Mostra Nacional de Teatre Amateur, de l’1 al 3 de maig. En la 13ena edició del certamen, més de 600 actors i actrius de companyies teatrals no professionals oferiran tres jornades de programació variada repartida en una desena d’espais i sales del municipi. Hi tindran cabuda gran varietat d’estils, autors clàssics, autors contemporanis i creacions pròpies. A Pineda es representaran tot tipus de disciplines: teatre de carrer, infantil, musical, de gran i petit format i poesia, entre d’altres. La Mostra suposa anualment un reconeixement a la feina de l’intèrpret que actua per amor a l’art. Hi prendran part companyies d’arreu de Catalunya que portaran al públic les darreres novetats de l'escena no professional.

La Mostra coincidirà, l’1 de maig, amb la Trobada de Programadors que ha organitzat l’Espai A per reunir als encarregats de dinamitzar entitats culturals, ateneus i casals del país, amb la voluntat de posar en comú les necessitats del sector. Entre els continguts de les xerrades destaquen la dinamització dels espais escènics dels ateneus; la captació de nous públics; el treball en xarxa de les entitats programadores i la presentació de la nova Xarxa d’Ateneus de Catalunya (XTAC).

La trobada tindrà lloc al Centre Cultural Can Comas (plaça Catalunya, 3) i es clourà al migdia amb el concert “Com tornar a Broadway” de l’Orfeó Badaloní i l’Oca Underground, al Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar (Carrer Antoni Doltra, 11).

La Mostra l'organitza conjuntament l'Ajuntament de Pineda, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i el Centre Cultural i Recreatiu Pineda de Mar.

Consulteu el programa.

Data: 

Divendres 01 Maig

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Ajuntament de Pineda, Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya,Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar
Correu electrònic de l'organitzador: 
administracio@teatreamateur.com