Planificant imprevistos: assegurances a les associacions

 Font:
Barcelona
Dimarts, 23/10/2018

Càpsula formativa sobre la contractació d'assegurances a les associacions.

Des del CRAJ, sabem que la contractació d’assegurances és un tema que pot plantejar nombrosos dubtes, ja sigui a l’hora de conèixer-ne la seva obligatorietat o bé en el moment de prendre la decisió de a qui contractar que ens pugui oferir un bon servei per tal que cobreixi adequadament aquesta necessitat.

Per això hem preparat aquesta formació de la mà d’Arç cooperativa, on pretenem donar la informació per poder escollir de manera més conscient les assegurances a contractar a la nostra associació juvenil. Així doncs, s’explicaran les obligacions legals de les entitats a nivell d’assegurances i les diferents categories d’assegurances en funció del tipus d’activitats que acostumen a desenvolupar les associacions juvenils.

La formació serà el proper dimarts 23 d’octubre a les 18.30h i tindrà lloc a l’Espai Boca Nord (Carrer dels Agudells, 37-45 – Metro L5 Carmel).

Com sempre, la formació és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció formació Planificant imprevistos: assegurances a les associacions. Un cop realitzada la inscripció, rebreu un correu electrònic confirmant-vos-la.

Si voleu obtenir més informació sobre la formació o les inscripcions, consulteu-nos a través del correu electrònic craj@crajbcn.cat o truqueu-nos al 93 265 52 17.

Recordeu que també podeu anar fent un cop d’ull als materials sobre assegurances que hi ha disponibles a la nostra pàgina web:

Data: 

Dimarts 23 oct

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Craj
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@crajbcn.cat