Posa el cor per cuidar el teu cervell i treballa per l'envelliment saludable

Font: Ajuntament Esplugues
Barcelona
Diumenge, 20/09/2015

La Fundació Pasqual Maragall busca persones voluntàries per a la Jornada Cada pas compta que tindrà lloc el proper 20 de setembre al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona.

En el marc del Dia Mundial contra l'Alzheimer, la jornada busca promoure l'exercici físic com a eina clau per a un envelliment saludable i conscienciar a la ciutadania sobre la importància de mantenir-se actiu durant totes les etapes de la vida i especialment quan s'arriba a la vellesa.

Sota el lema Posa el cor per cuidar el teu cervell, l'esdeveniment començarà a les 10 hores amb una xerrada divulgativa sobre l'envelliment actiu, a càrrec de Nina Gramunt, neuropsicòloga de la Fundació Pasqual Maragall, amb recomanacions útils i saludables per millorar la nostra salut cerebral. Posteriorment, la Fundació Claror portarà a terme una sessió pràctica, divertida i per a tots els públics, de gimnàstica i ball per aprendre a cuidar-se i mantenir-se actius.

Vols participar com a voluntari/a?

Si vols contribuir a que la jornada sigui tot un èxit, ho pots fer activament. La Fundació Pasqual Maragall necessita 25 persones voluntàries que ajudin en l'organització de l'esdeveniment. Els voluntaris/es s'encarregaran de lestasques de muntatge i entrega de les bosses de benvinguda, acomodació de l’espai, dirigir i acomodar els assistents, control d’assistència, entre d’altres.

L'horari d'actuació serà el divendres 18 o dissabte 19 (a determinar) de 10h a 14h, i el diumenge 20 de setembre, de 8.30h a 14h.

Aquelles persones que estiguin interessades en col·laborar ho poden fer enviant un correu electrònic a lhernandez@fpmaragall.org.

Data: 

Diumenge 20 set

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
lhernandez@fpmaragall.org
Organitzador: 
Fundació Pasqual Maragall