‘Posa’t la gorra!’ a Montblanc

Identitat visual corporativa del 'Posa't la gorra'. Font: AFANOC
Montblanc
Dissabte, 01/09/2018 fins Diumenge, 02/09/2018

AFANOC Tarragona i l’Ajuntament de Montblanc organitzen una nova edició de la festa de la solidaritat pels infants i adolescents que pateixen càncer.

Arriba una nova edició a Montblanc del ‘Posa’t la Gorra!’, la campanya promoguda per AFANOC amb l’objectiu de sensibilitzar la societat sobre el càncer infantil. En col·laboració amb l’Ajuntament de Montblanc, el municipi tarragoní omplirà la Plaça Sant Francesc i altres indrets del municipi de solidaritat i actes populars durant el dia 1 i 2 de setembre de 2018.

Caminades d’orientació, una festa de l’esport solidari amb partits de pàdel, bàsquet o futbol sala, esmorzars populars, concerts, patinatge, una bicicletada popular i fins i tot un Food Shopping Night seran alguns dels actes que ompliren Montblanc d’activitats. En aquest sentit, diferents entitats com el Grup Sardanista Montblanc, clubs esportius o mitjans de comunicació com Ràdio Montblanc també participaran en l’acte massiu com a organitzadors/es.

El dissabte dia 1 el dia arrencarà a les 9 i l’últim acte, concretament el Food Shopping Night, començarà a les 19h pels carrers del casc antic i la plaça Sant Miquel. L’endemà, des de les 10h es podrà gaudir de les diverses activitats amb un concert de fi de festa ofert per Maria Jacobs que començarà a les 19.30h. Tot el programa d’activitats està disponible al web de la campanya.

Data: 

Dissabte 01 set

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
tarragona@afanoc.org
Organitzador: 
AFANOC Tarragona