‘Posa't la gorra!’ a PortAventura World

Infants gaudint de l'esdeveniment solidari.
Vila-seca
Dissabte, 12/05/2018

AFANOC Tarragona i la Fundació Port Aventura organitzen una nova edició de la festa de la solidaritat dels infants i adol·lescents que pateixen càncer.

Arriba una nova edició del ‘Posa’t la Gorra!’, la campanya promoguda per AFANOC amb l’objectiu de sensibilitzar la societat sobre el càncer infantil. Novament, PortAventura World serà un dels escenaris de la festa solidària i, enguany, es dedicarà l’esdeveniment a l’univers 2.0, una revolució que ha canviat la forma de relacionar-nos, d’estar al món i de comunicar-nos.

Els infants que han d’estar hospitalitzats per la malaltia del càncer, han trobat un nou univers gràcies a les xarxes socials, i aquestes eines informàtiques han canviat la manera que tenen de relacionar-se.

La gorra tornarà a ser el símbol de la campanya i indispensable per participar de les activitats. La Gorra Desigual més l’entrada té un cost de 21€ i permetrà l'accés al reciente de PortAventura Park. La festa solidària està organitzada per AFANOC Tarragona i la Fundació Port Aventura i se celebrarà el pròxim 12 de maig.

Data: 

Dissabte 12 Maig

Hora: 

00:00

Organitzador: 
AFANOC Tarragona
Correu electrònic de l'organitzador: 
tarragona@afanoc.org