Posa’t la gorra a Sitges

Posa’t la gorra a Sitges
Sitges
Diumenge, 19/07/2015

Se celebra una gran festa amb l'objectiu de recaptar fons per als infants amb càncer.

Torna a Sitges el "Posa't la gorra" per recollir fons pels nens i nenes amb càncer de l’entitat AFANOC. Aquest municipi del Garraf obre les seves portes a partir de les 19 h per fer una gran festa on no hi faltaran tallers per a nens, actuacions musicals i moltes sorpreses.

L’any passat es van vendre prop de 4.000 gorres i enguany es vol intentar igualar-ho. Les gorres tenen un preu de 6 euros i compten amb un disseny de Custo. A més, qui tingui la gorra podrà gaudir de la il·lusió fins al final de festa. Així, es llençaran tants fanalets al cel com gorres s’hagin venut, i els més menuts i grans podran demanar un desig quan es llenci el fanal.

L'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) està formada per pares, mares, amics i familiars de nenes i nens afectats per aquesta malaltia. Té com objectiu el buscar solucions al conjunt de trastorns que envolten al càncer infantil. La llarga durada i la duresa dels tractaments impliquen múltiples problemes a les famílies. Des del moment del diagnòstic s'obre un període d'incerteses i inquietuds que solament poden superar-se amb la solidaritat, la comprensió i el suport de tota la societat.

Data: 

Diumenge 19 jul

Hora: 

19:00

Organitzador: 
AFANOC
Correu electrònic de l'organitzador: 
afanoc@afanoc.org