Postgrau en Cultura de Pau

Postgrau en Cultura de Pau
Bellaterra
Dimarts, 15/10/2019

Pretén formar professionals en l’àmbit de la cultura de pau, els drets humans, l'anàlisi de conflictes i dels processos de pau.

Impartit per de l'Escola de Cultura de Pau (ECP) de la Universitat Autònoma de Barcelona, el Postgrau en Cultura de Pau pretén formar professionals en l’àmbit de la cultura de pau, els drets humans, l'anàlisi de conflictes i dels processos de pau, l'educació per la pau, el desarmament i la prevenció dels conflictes armats, així com la dimensió de gènere en la construcció de la pau. De durada d’un curs, donarà el tret de sortida al 15 d’octubre i les classes seran els dimarts i dijous de 16.00 a 20.00 hores.

El programa s'estructura en tres blocs: Fonaments de l'educació i la investigació per la pau, Anàlisi dels conflictes armats i altres violències i Construcció de la pau. El professorat està integrat per persones expertes i personal acadèmic de reconegut prestigi, amb implicació en la construcció de pau des de diferents àmbits. En el marc de la formació també ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques en diferents entitats de l'àmbit de pau. Fins a la data, més de 700 persones d’arreu del món s’han format en aquest Postgrau.

Informació sobre la matrícula

Data: 

Dimarts 15 oct

Hora: 

16:00

Correu electrònic Organitzador: 
escolapau@uab.catescolapau@uab.cat
Organitzador: 
Escola de Cultura de Pau de la UAB