Postgrau en Malaltia Mental i Alteracions de la Conducta en Persones amb Discapacitat Intel·lectual

Postgrau en Malaltia Mental i Alteracions de la Conducta en Persones amb Discapacitat Intel·lectual
Barcelona
Divendres, 18/10/2019

Pretén satisfer la demanda de professionals que treballen en els recursos per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Des d’Ampans, conjuntament amb Fundació Althaia i la UVIC-UCC s’organitza el Postgrau en Malaltia Mental i Alteracions de la Conducta en Persones amb Discapacitat Intel·lectual. Tindrà lloc d'octubre a juny, els divendres de 16.00 a 21.00 hores i dissabtes de 9.00 a 14.00 hores dues vegades al mes, una de les quals hi ha l’opció de seguir-la per videoconferència. Pretén satisfer la demanda de professionals que treballen en els recursos per a persones amb discapacitat intel·lectual.

La formació parteix d'un enfocament integrador, basat en l'evidència dels conceptes, models d'aplicació en l'àmbit de la salut mental i els trastorns de la conducta en persones amb discapacitat intel·lectual. Tracta d'integrar el model d'atenció centrada en la persona des de la perspectiva ètica del suport conductual positiu amb els recents coneixements neurobiològics que recauen en les anomenades conductes desafiants. La preinscripció és oberta i pot fer-se en aquest enllaç.

Data: 

Divendres 18 oct

Hora: 

16:00

Correu electrònic Organitzador: 
ampans@ampans.cat
Organitzador: 
Ampans