Postgrau sobre adolescents i joves migrants no acompanyats

Postgrau sobre adolescents i joves migrants no acompanyats
Barcelona
Divendres, 18/10/2019

Ofereix a l’alumnat un itinerari formatiu al voltant dels nous paradigmes que estan cridats a transformar el model vigent d’atenció a les persones migrades.

La segona edició del postgrau ‘Menors estrangers no acompanyats. Persones en trànsit a la recerca d’una vida digna’ ja està en marxa. Organitzat per per la Universitat de Barcelona, el Col·legi de Treball Social de Catalunya (TSCAT) i la Fundació Idea, el curs està destinat a professionals de l’àmbit social i tindrà lloc els divendres a la tarda, de 16.00 a 20.00 hores i els dissabtes al matí, de 9.30 a 13.30 hores al Campus Mundet de la Universitat de Barcelona.

El postgrau ofereix a l’alumnat un itinerari formatiu al voltant dels nous paradigmes que estan cridats a transformar el model vigent d’atenció a les persones migrades adolescents i joves. Així mateix, pretén reorientar el rol de persones treballadores socials i altres professionals de l’acció social que intervenen en l’acompanyament, l’atenció i el suport per impulsar canvis necessaris, tant sistèmics com instrumentals, incorporant el procés migratori com a part intrínseca a la intervenció social.

Per fer la prescripció, cal contactar contactar amb postgrau.mena@ub.edu i violetaquiroga@ub.edu.

Data: 

Divendres 18 oct

Hora: 

16:00

Correu electrònic Organitzador: 
fundacioidea@fundacioidea.net
Organitzador: 
Fundació Idea