Postgrau sobre adolescents i joves migrants sense referents familiars

Postgrau sobre adolescents i joves migrants sense referents familiars
Barcelona
Dilluns, 22/10/2018

Ofereix una formació completa sobre els nous paradigmes que estan cridats a transformar el model vigent d’atenció a aquest col·lectiu.

Aquest proper curs 2018-2019 s’impartirà la primera edició del postgrau ‘Menors estrangers no acompanyats. Persones en trànsit a la recerca d’una vida digna’, dissenyat i organitzat per la Universitat de Barcelona, el Col·legi de Treball Social de Catalunya (TSCAT) i la Fundació Idea. Està destinat a professionals de l’àmbit social i compta amb un nombrós professorat expert i sis conferenciants especialistes en les temàtiques que es tractaran al llarg del curs.

El postgrau possibilita un espai formatiu integral que recorre els àmbits de la salut, la justícia, l’educació, la cooperació internacional, la protecció, la participació, els drets i la internacionalització del fenomen per tal d’oferir coneixement i aprofundiment sobre la realitat d’aquest col·lectiu. Totes aquelles persones interessades en formar part d’aquest postgrau, han de fer la preinscripció enviant el currículum i una carta de presentació al correu electrònic catalunya@tscat.cat.

Més informació

Data: 

Dilluns 22 oct

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Universitat de Barcelona